Поради тешка сообраќајка блокиран патот Штип – Кочани кај Крупиште

0
136

Денеска од 15:25 часот на магистралниот пат Штип- Кочани, испред с.Крупиште-О.Карбинци, поради случена сообраќајна незгода, соопшти АМСМ.

Поради сообраќајката сообраќајот е во прекин во дватта правци.