Име Вести Македонија Санчо Панса од Куманово: На 27 април бевме подготвени да ги дадеме...

Санчо Панса од Куманово: На 27 април бевме подготвени да ги дадеме животите за слободата на државата

0
161

До пред години се боревме да се избориме за слободата и демократијата во Македонија и на 27 април во Собранието покажавме дека сме подготвени да ги дадеме животите за слободата, истакна потрпетседателот на СДСМ Оливер Спасовски, на граѓанската трибина „На прав пат“ во Куманово

Денеска со успех констатираме дека таа слобода и демократија ја имаме, но сега е моментот чесните и клучни луѓе да ги победат арамиите, кои 11 години ја држеа земјата во темнина, додаде Спасовски.