Се огласи Миле Паника: Нека им каже некој дека ако не ни дадат датум има шанси да си…

0
94

На својот твитер профил се огласи и популарниот Миле Паника. Еве што тој напиша во неговиот твит во врска со датумот за преговори со ЕУ: Неќеле ваква багра како нас во ЕУ. Нека им каже некој дека ако ни дадат датум има шанси да си останеме овдека, ако не ни дадат, сите ќе им се иселиме таму, па нека му ја мислат.

Миле Паника@Mile_Panika

Неќеле ваква багра како нас во ЕУ. Нека им каже некој дека ако ни дадат датум има шанси да си останеме овдека, ако не ни дадат, сите ќе им се иселиме таму, па нека му ја мислат.