Се ожени генералниот секретар на СДСМ Љупчо Николовски

0
191

Изминатиот викенд во манстирот Јоаким Осоговски се ожени генералниот секретар на СДСМ Љупчо Николовски викендов со неговата избраничка Андријана Јакимовска.

36-годишниот Николовски венчавката ја најави уште летоска, кога избраничката ја побарал за жена на нивниот одмор во Порторож во Словенија.