Скопјанка пријавила дека тројца малолетници го силувале нејзиниот син

0
153

Скопјанка на возраст од 45 години во Полициска станица Бит-пазар пријавила дека нејзиниот малолетен син бил сексуално злоупотребен во август годинава.

Жената во полиција кажала дека полови дејствија врз детето извршиле тројца малолетници.