УТРЕ СРЕДБА СОНК – МОН

0
150

Синдикатот за образование и наука и ресорното министерство утре уште еднаш седнуваат на заедничка маса во обид да се најде решение за проблемите во ресорот.

СОНК бара повисоки плати за 25%  за просветните.