Франција не попушта: преговори со С. Македонија „некаде во 2020“

0
91

Француските дипломати им порачале на своите колеги од другите земји-членки на ЕУ дека Париз е против почеток на пристапни преговори со Северна Македонија и Албанија, јавува агенцијата Ројтерс