Ќе се чистат спомениците на хероите од НОБ

0
167

Во очи на големиот државен празник, 11-ти Октомври, Денот на востанието на Македонија, администрацијата на Општината Центар заедно со советниците од Советот на Општина Центар, ќе ги чистат спомениците на хероите од Народно-ослободителната борба (НОБ). Ова на својата фејсбук страница го обелодени градоначалникот Саша Богдановиќ.

Тој ги покани сите граѓани и жители на општината кои сакаат да се приклучат и да бидат дел од оваа акција, денеска во 17 часот да бидат пред влезот на Општина Центар.