Мажите признаваат: Овие жени никогаш не може да се заборават!

0
131

Мажите признаваат дека не ги забораваат поранешните партнерки со кои поминале одредено време и жените во кои биле вљубени.

Осетливи и љубезни

Во добата на феминизмот, посилниот пол е осуден на силни жени со еднакви права. Меѓутоа, и мажите имаат чувства и понекогаш им е потребно да разговараат (или дури и да плачат) за да бидат сфатени. Најверојатно е дека, ако го тешите и се однесувате како пријател, а не само љубовник, тој нема лесно да ве заборави. Бидете силни и свои, но имајте на ум – девојка која знае да сослуша и даде совети, може да ја отвори која било врата.

Независна

Со векови мажите се толку навикнати да бидат војници, рудари и „кул“ бизнисмени, што не забележуваат како светот околу нив се променил. Затоа, успешна независна жена на директорска положба, со завидлива сметка во банка, сè уште кај многумина изразува културен шок. Главно се плашат од такви жени, меѓутоа не престануваат да мечтаат за нив.

Одбивање

Мажите се како деца – сонуваат за воз кој нивната мајка никогаш не им го купила. Сте го одбиле – неговиот сон се срушил, врвот не е освоен, раната останува во срцето, а самодовербата е урната… Природно е дека ќе се присети на таквата девојка.

Смисла за хумор

Не е неопходно да бидете комичар – можеби реката на шеги што излегува од вашата уста само ќе го исплашат човекот. Но духовитите шеги, веселото расположение и иронијата привлекуваат како магнет. Таквите блескави личности никогаш не се забораваат.

Прекрасен изглед и душа

Негувана, фина облека и магична линија на струкот – ова е прекрасно. Ако пак се совпаднат интересите, карактерот и животниот принцип да бидат исто толку прекрасни како и изгледот, тогаш тоа е импресивно. Ова е реткост – затоа ваквите жени долго остануваат во сеќавање, а многуте „празни“ модни убавици се забораваат веднаш.