Арсим Зеколи: Гестот на Грција со Macedonia is GReat е понижувачки Арсим Зеколи: Гестот на Грција со Macedonia is GReat е понижувачки

0
146

Гестот на Грција со Macedonia is GReat е понижувачки. Но поголем проблем е што нашето водство-преговарачи мува не ги лази да дадат оставка или бидат сменети. Со што се дава на знаење до Атина дека што и да покренат, од наша страна ќе има едно 24 часа џав-џав и никаква реакција.