Вучиќ закажа седница на Советот за национална безбедност

0
108

Шпионската афера ќе биде тема на седницата на Советот за национална безбедност која за денес во 18 часот ја закажа српскиот претседател Александар Вучиќ

Пред седницата, Вучиќ ќе се сретне со рускиот амбасадор со кој ќе разговара за претстојната средба со Владимир Путин во Сочи, но несомнено и за аферата со рускиот разузнавач.

БИА ја потврди автентичноста на снимката на која Георгиј Клебан наводно му дава пари на српски агент.