ЛИНДЕ: СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ДА СЕ ЗАДРЖИ НА ИНТЕНЗИВНИТЕ РЕФОРМИ

0
96

Клучно е Северна Македонија да се задржи на интензивните реформи, а историската спогодба од преспа е од суштинско значење и клучна важност за просперитетот во регионот, истакна министерката за надворешни работи на кралството Шведска, Ан Линде по средбата со нејзиниот колега Никола Димитров.