Се запали автомобил во Скопје (ФОТО)

0
82

Голем број пожарникари се справуваат со пожарот во Порта Влае , кога се запали автомобил од засега непозната марка. Не се знае ниту причината за избувнувањето на пожарот , кој имало опасност да се прошири на околните куќи.