Демолирана и ограбена државната агенција МИА

0
78

За време на божиќните празници искршено е стакло и е влезено во Прес центарот МИА, објект во изградба, на Медиумската информативна агенција.

Укредени се предмети во сопственост на АД МИА и е направена материјална штета во износ од околу 750 евра.

Полицијата направи увид, по што ќе биде поднесена соодветна пријава за тешка кражба против непознат сторител.