Онлајн петиција против пушење во затворен простор

0
67

Над 5.000 граѓани ја потпишаа онлајн петицијата со која се бара да запре пушењето во затворени простори.

Да се врати законот против пушење во затворен простор во функција, доста е труење од туѓите лоши навики, доста е усмрдување на облека, коса и тело од чадови! Се работи за вашето и нашето здравје! Се работи за здравјето на нашите деца!“, пишува на петицијата.