Осум дена притвор за Емил Јакимовски

0
81

Некогашниот вработен во Централен регистар, Емил Јакимовски добив осумдневен притвор.

Тоа е денешната одлука на судот, откако тој доби пријава за семејно насилство, а беше пријавен и за закани кон новинарки.