Пожар во викенд-куќичка на ловно друштво

0
66

На 03.01.2020 во 21.40 часот во СВР Скопје од Бригадата за противпожарна заштита било пријавено дека во на ридот во атар над с.Страчинци, скопско, настанал пожар во викенд-куќичка на ловно друштво. Пожарот бил изгаснат од екипа на Бригадата за противпожарна заштита. Увид ќе се врши во текот на денот.