Пронајдена дрога во дворот на тетовскиот затвор

0
74

Од полицијата велат дека ги преземаат сите мерки за расчистување на случајот.

Вработен во тетовскиот затвор вчера пријавил дека во близина на оградата од дворот на објектот пронашол најлонско ќесе со хашиш.

Пронајдената дрога од увидна екипа на полицијата била однесена на вештачење. Од полицијата велат дека ги преземаат сите мерки за расчистување на случајот.