ТРАМП НЕМА КРАЈ

0
103

Ние сега сме БРОЈ ЕДЕН во Универзумот, со голема разлика!!“ напиша Трамп на Твитер пред да стапне на швајцарско тло каде треба да се сретне со останатите светски лидери.

 

Американскиот претседател пристигна во Давос во време кога во неговата родна грутка во тек е процесот на негово отповикување.

Сите дилеми околу неговата агенда во Давос, Трамп ги разреши исто така на Твитер порачувајќи дека неговата намера е да „донесе добри политики и дополнителни стотици милијарди долари назад во Соединетите Американски Држави.“