Продолжува „Рекет“: Сопругот на Марина Туцаковиќ ќе сведочи дали на Боки му дал пари

0
103

Денеска продолжува „Рекет“. Како сведок е најавен Фута Радуловиќ, сопруг на најпознатиот српски текстописец Марина Туцаковиќ. Тој треба да потврди дека на Бојан Јовановски, на една од нивните средби во Белград му дал пари за естрадни активности.

Тоа го птврди и возачот на Боки кој рече дека пликот со пари лично го ставил во неговата торба и оти Јовановски со семејството Туцаковиќ биле како фамилија.