Упасени две лица во Струмица поради непочитување на полицискиот час

0
85

Две лица кои првично тврделе дека биле до соседниот дуќан, свесни дека не смеат да го напуштат домот, беа уапсени, поради прекршување на забраната за движење која важи за сите граѓани, во периодот од 21 до 5 часот наутро.

Лицата, од она што се гледа на снимката пружат умерен отпор при напорот на полицијата да ги уапси, но по неколку наредби да влезат во полицискиот автомобил се согласија на тоа.