Арачиновец ја убил сопругата во семејниот дом

0
106

Во 12:45 во ПО Арачиново било пријавено дека А.Н. (1980) ја усмртил својата сопруга Б.Н. (1984) во нивниот семеен дом. Сторителот е приведен“ – стои во полицискиот билтен.

Не се познати мотивите за убиството. Случајот сега е на постапување во надлежност на Јавното обвинителство.