Борис Џонсон утре се враќа на работа

0
88

Џонсон се опоравува од коронавирус во неговата резиденција надвор од Лондон, а три ноќи помина на интензивна нега на почетокот на овој месец.

Во негово отсуство, тој беше заменет од министерот за надворешни работи Доминик Рааб.