Филипче:До денеска имаме вкупно 500 пациенти оздравени од КОВИД-19!

0
106

До денеска имаме вкупно 500 пациенти оздравени од КОВИД-19! Благодарност до медицинскиот персонал, пациентите и нивните семејства.
За да продолжиме успешно да се справуваме со коронавирусот, неопходна е поддршка и одговорност од сите граѓани. Да ги почитуваме мерките, затоа што само заедно ќе успееме.

Напиша Венко на својот профил