(Видео) Голем пожар избувна во Т.Ц. Мавровка

0
93

Голем пожар избувна во во Трговскиот центар Мавровка. Причината за пожарот засега не се познати. Исто така се дознава дека е причинета материјална штета, но дека нема жртви. Пожарникарите се на местото на настанот и се обидуваат да го изгаснат пожарот. За подетални информации за причините за пожарот, ќе ве известиме во текот на утрешниот ден.