Дурловски: Македонија е вирус за кој немате вакцина!

0
159

По веста дека денеска со брусилици се брише сонцето од Кутлеш на плоштадот во Крива Паланка, оперскиот пејач Игор Дурловски, во статус на Фејсбук напиша:

„Во време на полициски час го “дезинфицираат” плоштадот во Паланка.

Македонија е вирус за кој немате вакцина!“