Не ви чинат брусалиците, соцнцето повторно блесна на плоштадот во Крива Паланка

0
97

Вчера за време на полицискиот час, владата на Заев и Спасовски го разбудија гневот на Македонците.

Тие со брусалици сакаа да го отстранат сонцето од „Кутлеш“, кое се наоѓа во центарот на Крива Паланка, но денес дождот им ја расипа забавата на СДСМ и Заев: