Синдикатот на ЕСМ го честита меѓународниот ден на трудот

0
146

Синдикалната организација на АД „ЕСМ“ по повод меѓународниот ден на трудот 1 мај упати честитки до вработените во најголемата електро-енергетска компанија во земјава и до сите граѓани.

Од синдикатот го повторуваат апелот до граѓаните да ги почиуваат мерките на надлежните во битката со коронавирусот, со надеж и желба што поското да ја победиме епидемијата.