ВМРО ДПМНЕ – ЛИДИЈА ДИМОВА ВЕДНАШ ДА СИ ДАДЕ ОСТАВКА ( ВИДЕО)

0
97

Три дена молк од Јавното обвинителство за случајот со 270.000 евра доделени на фризерница. Лидија Димова како актуелна директорка на Националната агенција за европски образовни програми и мобилност, изминативе 3 години е загушена во криминал. Дали од тендери, дали од набавка на луксузни возила, џипови, дали од доделување на грантови загушена е во криминал, а се уште ЈО нема преземено никаков чекор, обвини портпаролот на ВМРО-ДПОМНЕ, Димче Арсовски.