Отпадот забранет од Италија и Бугарија ја загадува Македонија!

0
64

 Неделникот „Фокус“ ​​открива дека во Македонија се увезува забранет и штетен отпад од Италија, Албанија и Бугарија, што предизвикува загадувањето на воздухот, од кое страдаат илјадници критично болни

Добро информиран извор на Фокус открива како се печати забранетиот отпад под маската на легален отпад. Отпадот доаѓа од Италија, во Бугарија и Албанија станува суровина, а потоа стигнува до Македонија “, пишува„ Фокус “