Facebook укинува популарна опција

0
41

Станува збор за опцијата за заедничко гледање видеа која ќе биде укината од 16 април оваа година. Доколку сакате да ги преземете вашите објави или коментари од некои претходни заеднички гледања, тоа може да го сторите до 15 април.