Не ми е жал, не сакам препукувања пред празниците, изјави Пауновски по разрешувањето

0
31

Директорот на Државниот пазарен инспекторат во изјава за ММС кратко ја искоментира одлуката на владата за неговото разрешување од неговата функција со која раководеше три години. Во духот на христијансктие празници порача:

-Воопшто не ми е жал што ме разрешиле, пред празникот не сакам да им препукувања, само простете им не знаат што прават.

Како што ни истакна во СМС порака, најважно за него било да ги слушне аргументите.

-За мене најважно ми беше да ги слушнам аргументите, затоа што бев сигурен дека или воопшто или погрешно му било пренесено на премиерот, рече за ММС, Пауновски.