Џафери: Општина Тетово исплатува хонорари на адвокат од Скопје 5000 евра секој месец (Документ)

0
58

Фејсбук статус на Аријанит Џафери од Еко Герила

-Додека пожарникарите и вработените во ЈКП Тетово со месеци остануваат без плати и надоместоци, Општина Тетово плаќа хонорар од 5000 евра месечно на адвокат од Скопје.
Кое кривично дело требаше да го сториш за да платиш 5000 евра месечно за адвокат?
Зошто има потреба од адвокат од Скопје? Дали Тетово нема адвокати, прашува Аријанит Џафери од Еко Герила преку својот Фејсбук профил.