ВИДЕО – Во гасењето на пожарите од земја и од воздух вклучени 1500 припадници на армијата

0
27

Во изминатите десетина дена од избувнувањето на пожарите, 1500 припадници на армијата се вклучија во справувањето со огнената стихија.
Детални информации за ангажманот на армиските припадници од земја и од воздух, соопштија од Министерството за одбрана