Во тетовската болница само еден хоспитализиран од Ковид 19

0
10

Се стабилизира состојбата со Ковид 19 во тетовскиот регион. За три недели само двајца били хоспитализирани во ковид центарот при Клиничката болница во Тетово, а сега има само еден хоспитализиран кој е вакциниран и со двете дози и е под кислородна подршка.

Нема починати, а бројот на прегледи на лица со симптоми на Ковид 19 на дневна основа се движи до 20 пациенти