Бислимовски: Следната недела нови – корегирани сметки за парно

0
40

До следната недела граѓаните ќе добијат нови корегирани сметки за парно за август месец, а оние, околу 3.000, кои ги платиле сметките ќе добијат порамнување во следните месеци, информираше денеска првиот човек на регуларна Марко Бисломовски.. БЕГ на крајот на август испрати сметки за парно греење повисоки за 40 наместо за 15%.