Во Белград градски автобус се преполови буквално на половина

0
43

Во Белград, Србија, автобус на градското сообраќајно претпријатие ГСП буквално се подели на половина, пишува Блиц.

Се работи за голем, зглобен автобус, а пукна таканаречената хармоника, па градскиот автобус го подели на половина.

Од ГСП потврдија дека се работи за возило од нивниот возен парк, а сѐ се случило на Машинскиот факултет, среде возење.