Нова цена на горивата од полноќ

0
174

Регулаторната комисија за енергетика на 12 февруари треба да донесе одлука за нови цени за горивата, вообичаено како и секој понеделник.

А ова се актуелните цени на бензините:

ЕУРОСУПЕР БС – 95 80.5 ден/л
ЕУРОДИЗЕЛ БС (Д-Е V) 78 ден/л
ЕУРОСУПЕР БС – 98 82.5 ден/л