(Видео) Иранските медиуми објавија видео од нуклеарната централа во Исфахан по нападот од Израел

0
250

Иранската новинска агенција Тасним објави видео од на нуклеарната централа во Исфахан, по извештајот дека се слушнале експлозии во тој ирански град и дека ПВО е активен.

ВИДЕО.