Трајанов: ВМРО-ДПМНЕ без коалицијата ВЛЕН во моментов има обезбедено 63-64 пратеници

0
408

ВМРО-ДПМНЕ без коалицијата ВЛЕН во моментов има обезбедено 63-64 пратеници, изјави во вечерашното издание на емисијата Аргумент+, претседателот на Демократски Сојуз, Павле Трајанов.

Телевизија 24.