ВИДЕО: Милошоски ги помести знамињата во Собрание за да го сокрие името Северна Македонија

0
251

При денешната прес конференција во Собранието, пратеникот Анитонио Милошоски ги помести знамињата пред да започне со своето обраќање, за да не се гледа ново уставно име Република Северна Македонија.