За три децении намалено е патувањето со воз за 12 пати

0
268

За три децении во Македонија намалено е патувањето со воз за 12 пати. Македонски железници работи со загуби.

Каде исчезнаа македонските возови? Што треба да се преземе за заживување на замрениот железнички сообраќај. Погледнете ја подолу видео сторијата на МЕТА