Лице со попреченост со трицикл ќе помине стотина километри низ државата

0
203

Васил Јанкула , лице со посебни потреби се впушта во несекојдневна авантура. Со својот трицикл ќе извози стотина километри низ државата.

Притиснете Тука  за да го гледате видеото.

© Glas.mk