Ќе се тргне старата наплатна кај Градско, откако таму се преврте камион

Поради изведување на градежни работи за рушење на стара наплатна станица Градско од денеска до 17 август на магистралниот пат А1, делница Велес – Градско, сообраќајот ќе се одвива според времен режим на сообраќај, соопшти Асфалт ДОЕЛ Скопје.

Пред само два дена камион удри во бетонски столб на старата патарина Градско. Камионот удрарот во бетонските штитници се преврте при што возачот беше повреден и пренесен во болница Велес.