Вардарци ќе пристигнат попладнево во Скопје, ќе има свечен пречек

0
244

 

Европскиот шампион Вардар, попладнево околу 16 часот и 15 минути ќе пристигне на аеродромот во Скопје.

Според првичната агенда тие требаше околу полноќ да се вратат од Келн со редовна линија, но плановите се променија и тие ќе летаат назад со чартер .

Пречек ќе има прво на аеродромот, а потоа и на плоштадот „Македонија“.