(Видео)Груевски бега од унгарски новинар

0
202

Никола Груевски одбива да одговори на поставените прашања на унгарскиот новинар.

„Нема да одговорам, можеби во некоја друга прилика“, рече Груевски.

Екс-премиерот Груевски насмеан се качи во возило и конечно избега од упорниот новинар. Погледнете го видеото