ЕКСКЛУЗИВНО: Хисни Исмаили, нов министер за култура

0
214

Алсат од извори во владата го дозна името на еден од новите владини министри. Според нашите извори, станува збор за универзитетскиот професор, Хисни Исмаили, кој ќе го води Министерството за култура.

Во меѓувреме, за другите имиња, Алсат ќе ве препознае во вестите на 16:00.