Маж со пушка се шета кај Кванташки пазар, очевидци тврдат дека убива кучиња

0
184

 

Возрасен маж е забележан со пушка во околината кај поранешна А1 телевизија, кај Кванташки пазар. Очевидци тврдат дека тој убива кучиња скитници, а на социјалните мрежи се објавени фотографии од него и од неговото возило.