ФОТО ГАЛЕРИЈА – Превртени кампови откорнати дрвја, ова се последиците од невремето во кампот Љубаниште,

0
166

Невреме доцна попладнево го зафати охридско – струшкиот регион. На социјалните мрежи се појавија фотографии од туристи кои престојуваат во автокампот Љубаништа каде невремето направило голема материјална штета. Голем број на кампови се превртени, има откорнато дрвја. Според првичните информации, невремето има предизвикано само материјална штета нема повредени .
Подолу е фото галеријата од штетите кои беа предизвикани од невремето.

Информациите говорат дека големо невреме имало и во туристичките места Крани и Дупени каде имало паднато бандери и дел од овие места останале без струја