Царовска денеска ќе разговара со директорите и вработените во детските градинки за зголемување на нивните плати

0
145

Министерката за труд и социјална политика Мила Царивска денеска ќе оствари средба со директорите и вработените во детските градинки.

Како што информираат од Министерството за труд и социјална политика, на средбата ќе се разговара за зголемување на платите на вработените во детските градинки во земјава.